Halasnett

00 Ft
Az Ön kosara üres!
Főoldal / Rólunk

Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek cégünket és szolgáltatásunkat.

A HALASNETT Munkavédelmi Kisáruház Kft. munkaruházati és munkavédelmi termékekkel foglalkozó cég, 1994-ben családi vállalkozásként alakult, akkor még csak munkaruházattal foglalkozva. Az évek múlásával, tapasztalatainkkal, piaci és vevői igények felmérésének segítségével az termékpalettánkat a mai napig folyamatosan bővítjük, jelenleg kisáruházunkban közel ezerféle termék található a bakancstól a fejvédőig.

Hogy a piaci követelményeknek, leendő és meglévő ügyfeleink igényeinek megfeleljünk /minőség, határidő betartása, stb./ 1997-ben elkezdtünk saját tervezésű munkaruhákat gyártani, melyek 2000-ben OMMF minősítést kaptak. A tervezés folyamata cégünknél zajlik, de a kivitelezést kiadtuk a kezünkből. Szigorú minőség-ellenőrzés mellett bedolgozói rendszert működtetünk, kizárólag cégünk általunk jóváhagyott tervekből, folyamatosan ellenőrzött kivitelezéssel és pontos végellenőrzéssel. A központi szabászaton egységcsomagokat készítünk, amik minden kiegészítő kelléket tartalmaznak, melyek szükségesek a végtermékhez. Minden bedolgozó varrócsapat hetente hozza, illetve viszi a munkát. Az átadás-átvételt pontos, nyomon követhető dokumentációval kísérjük.

Fontosnak tartjuk a minőségi alapanyagok és segédanyagok beszerzését, hiszen csak ezekből lehet minőségi terméket készíteni. Több nagy alapanyag beszállító céggel állunk kapcsolatban, így piacképes árakat tudunk kialakítani mind a viszonteladók, mind a végfelhasználók felé.

 

Cégünk indulásakor csak a környékbeli kisebb vállalkozásokat láttuk el munkavédelmi felszerelésekkel. Mára már kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezünk az egész ország területén Soprontól egészen Csengerig.

Ahogy szélesedett termékpalettánk, és ügyfélkörünk, egyre több nagy cég is megkereste Kisáruházunkat megrendelésükkel. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy partnereink közt tudhatjuk az alábbi cégeket:

•    Duna Intertoll Zrt.
•    Mecsek Autópálya Zrt.
•    Bács-Kiskun Megyei Közútkezelő Kht. /2003-ig/
•    Állami Nyomda Nyrt.
•    Hál-Ép Kft.
•    Nagyfa Alföld Kft.
•    Halas Tűzvédelem Kft.
•    Rockwool Hungary Kft.
•    BAMCO Kkt.
•    Celebi Ground Handling Hungary Kft.


Köszönjük figyelmét, kérdések esetén, kérjük, keressen meg minket.

 

Tisztelettel:

Czár Attila
ügyvezető

 

Feügyeleti szervek:

POLGÁRMESTERI HIVATAL
6400 Kiskunhalas, Hősök tere 1.
Tel.: 77/423166

BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL
FOGYASZTÓVÉDELMI FELÜGYELŐSÉG
6000 Kecskemét, Deák F. tér 3.
Tel.: 76/481-027